UW VASTGOEDBELEGGING

De waarde van uw vastgoed en optimaliseren en behouden is essentieel voor iedere belegger. Bureau LUX biedt verhuurondersteuning en adviseert bij onderhoud en investeringen in uw panden.

Verhuurondersteuning  Leegstand voorkomen of aanpakken, hoe maakt u uw vastgoed aantrekkelijk? Wij onderzoeken welke ingrepen helpen bij de verhuurbaarheid van een verouderd pand en welke investeringen daar voor nodig zijn. Het aanpakken van de entree doet vaak al veel. Deze voorstellen kunnen wij voor u visualiseren in een  aantrekkelijke  verhuurbrochure. Is er een geïnteresseerde huurder, dan ondersteunen wij u met een advies op maat. Het is voor een klant vaak moeilijk om door het bestaande pand heen te kijken en de mogelijkheden te zien. Een artist impression of een uitgewerkt indelingsplan biedt dan uitkomst.

Renovatie Een gedeeltelijke of volledige renovatie is soms noodzakelijk om uw panden te verhuren, bijvoorbeeld een andere geveluitstraling, het opwaarderen van de algemene ruimtes of vervangen de installaties.  Bureau LUX zorgt voor een technische opname en maakt in overleg met u een renovatievoorstel, inclusief begroting. Wij zorgen voor de benodigde vergunningen en kunnen indien gewenst de bouwbegeleiding voor u verzorgen. Daarbij staat de beheersing van planning, budget en kwaliteit centraal.

Duurzaamheid
speelt een steeds belangrijkere rol bij de verhuur en is niet meer weg te denken voor de toekomstwaarde van uw vastgoed. Hoe kunt u duurzaamheid concretiseren in uw vastgoed? Bureau LUX maakt voor u inzichtelijke hoe u panden er voor staan en geeft advies hoe u de duurzaamheid kunt verbeteren. Wij overleggen met u welke investeringen marktechnische haalbaar zijn en welke investeringen marketingtechnisch slim kunnen worden ingezet. Indien gewenst kan het advies voorzien worden van een concreet label, bijvoorbeeld een energielabel of BREEAM certificaat.

Gebouwdossier. Ook voor het in kaart brengen van uw panden kunt u bij ons terecht, bijvoorbeeld voor het inmeten van een pand of het digitaliseren van de tekeningen. Wij verzorgen verhuurplattegronden volgens  de NEN 2580, een bouwtechnische opname of een energieprestatiecertificaat, zodat u gebouwdossier compleet is.

previous    next