UW HUISVESTING

De kwaliteit van uw huisvesting heeft grote invloed op uw organisatie en manier van werken. Sluit de huisvesting aan, is zij flexibel? Zijn er kostenbesparingen mogelijk? Bureau LUX werkt met u samen om een heldere huisvestingstrategie te formuleren. Wij maken een analyse van uw huidige situatie en wensen voor de toekomst: huisvesting, doelstellingen, organisatie en processen. Deze analyse leidt tot een huisvestingstrategie met werkplekconcept en programma van eisen, waarmee u gedegen afweging kunt maken over uw toekomstige huisvesting.

Bureau LUX adviseert u bij nieuwe werkplek concepten. Het Nieuwe Werken biedt uitdagende mogelijkheden , maar werkt alleen als het doordacht wordt ingezet. HET Nieuwe Werken bestaat niet. Samen met u ontwikkelen wij het ideale werkplekconcept voor uw organisatie. Daarbij kijken we niet alleen naar de inrichting, maar vooral ook naar de impact op uw manier van werken. Als de keuze voor een bepaalde huisvesting is gemaakt, ondersteunen wij u bij de uitvoering hiervan.

Huurt u een pand of bent u  op zoek naar een nieuwe locatie, dan kunnen wij u vertegenwoordigen in het renovatie- of bouwtraject. Wij adviseren bij het vastleggen van prijs-kwaliteit afspraken met de verhuurder en treden namens u op in een bouwteam of huurdersoverleg. Heeft u zelf een pand in bezit, dan verzorgen wij het projectmanagement van de verbouwing.

Denkt u voor uw nieuwe huisvesting ook eens aan ZCPO Zakelijk Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. Hierbij ontwikkelt u samen met andere ondernemers  of organisaties uw eigen pand. Zo heeft u de voordelen van een eigen ontwikkeling die u helemaal naar wens kunt maken, maar profiteert u van schaalvoordeel en worden de zorgen gedeeld.

previous    next